Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Vízkő és amit erről tudni kell Vízkő és amit erről tudni kell
2009-08-31 06:51:00

Vízkő és oldása

A vízkő alapjában véve magnézium- és kálciumkarbonátok keveréke.
Arányuk a vízkőben 30-70 % körül mozog.
A háztartásokban kapható vízkőoldószerek zöme sósav alapú készítmény, amely nagyon hatásosan szedi le a vízkő kalciumkloridos részét és ezzel egyetemben a felület nagy részét is.
Gondolom, kedves cikkolvasó találkozott már olyan csappal, amit térképesre sikerült maratni valami csodaszerrel!
Az erős sav tartalmú készítmények sajnos a legszebb króm bevonatú csapokat is simán megkezdik, még ha a gyártó állítja is, hogy terméke ilyen problémát nem okoz.
Elárulom, de hisz gondolom már Önök is találkoztak ilyennel, bizony okoz!
A vízkőoldókban beoldott fémvédő adalékok, csúnya szóval: inhibitátorok, ugyanis a szer állása következtében - különösen sósav hatására - lebomlanak és utána okozzák ezeket a ronda térképes bemaródásokat, amit sajnos már nem lehet helyrehozni.
Éppen ezért célszerű a
PERIDOX (VO) Vízkőoldó-t használni, mert ez a vízkőoldó egyáltalán nem tartalmaz sósavat, hanem speciális foszforsav mellett a megfelelő bőrvédő és felületaktív adalékanyagai miatt nem csak a kálciumkloridot, hanem a magnéziumkloridot is eltávolítja a felületről, úgy hogy sem a műanyagokat, sem a fémeket nem károsítja.
Hamarosan elkészül ezen szerünk szórófejes változata is, amivel kimondottan lakossági megrendelőink igényeit (is) ki tudjuk elégíteni.
Ha Önnek bármely problémája van a tisztítás, lemosás, fertőtlenítés területén, vagy kérdése merül fel a
PERIDOX (VO) Vízkőoldó-val, vagy bármely termékünkkel kapcsolatban, hívja közvetlenül a 06-20-208-7343 telefonszámon telefonmarketiges kolléganőnket, aki időpontot egyeztetés után kiküldi Önhöz a területileg illetékes szakreferensünket, hogy a felmerült problémát a lehető legegyszerűbben kezelni tudja.
Szakreferensi szolgáltatásunk térítésmentes.

Címkefelhő:

vízkőoldószer, vízkőoldás dugulás elhárítás, haccp tisztítószerek, rozsda mentesítés, tisztítószer, vízkőoldó, haccp, haccp program, haccp kompatibilitás, haccp system, haccp training, haccp plan, food safety haccp, haccp certificationNyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems